Εκδηλώσεις

11η ΤΖΑΜΑΛΑ 17/3/2024. Πύρρος=Η Ιστορική Τζαμάλα των Σερρών!

🔥🔥11η ΤΖΑΜΑΛΑ 17/3/2024🔥🔥
❤️ Η καρδιά της παραδοσιακής Αποκριάς χτυπάει και πάλι στις Σέρρες με την 11η ΤΖΑΜΑΛΑ.
🔥 Η Ιστορική ΤΖΑΜΑΛΑ των Σερρών είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί και φέτος, την Κυριακή 17/3/2024 και ώρα 19:00 στη συμβολή των οδών: Στρυμόνος-Σιδηροκάστρου & Νικομηδείας στις Σέρρες.
🔥 Στο πιο γνωστό, καθιερωμένο και ιδανικό σημείο της πόλης μας στον τόπο που γεννήθηκε, μεγαλούργησε και συνεχίζει να μεγαλουργεί η μία και μοναδική ΤΖΑΜΑΛΑ των Σερρών,
🔥 Κεράσματα, δρώμενα, χορός, τραγούδι, παραδοσιακό αποκριάτικο ξεφάντωμα! Όπως ακριβώς…κείνες οι μέρες το’ χουνε!
👉 Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 ώρα 19:00.
🔥 Η αγαπημένη ΤΖΑΜΑΛΑ όλων, τελείται κάθε χρόνο ίδια μέρα, ίδια ώρα και αγκαλιάζει με απέραντο σεβασμό όλους όσους την επισκέπτονται!
🔥 Θα ταξιδέψουμε σε ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό σεργιάνι στα μονοπάτια της παράδοσης του τόπου μας, με τις εκπληκτικές ορχήστρες:
👉 Εμπειροτέχνες Μουσικό σχήμα, με πλούσιο μουσικοχορευτικό ρεπερτόριο.
👉 Μουσικό Σχήμα Visóka, με σκοπούς της Δράμας και όχι μόνο!
👉 Ζουρνάδες Ηρακλειας Δραμαλης, με σκοπούς των ντόπιων Σερρών.
👉 Ποντιακή λύρα και τραγούδι, Γιάννης Χριστοφορίδης.
🔥 Ο Σύλλογος μας, Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών «ο Πύρρος»-Σέρρες, θα προσφέρει στο κοινό πίτες, κρασί, τσίπουρο, φασολάδα.
📌 Δωρεάν face painting για τους μικρούς μας φίλους από τη φιρφιρουλα Ζωη❤️
🎈 Όλα αυτά κι άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι μας που θα επισκεφθούν τις Σέρρες το τριήμερο της Αποκριάς και συγκεκριμένα την Κυριακή 17/3/2024, στη ΤΖΑΜΑΛΑ μας στη συμβολή των οδών Στρυμόνος-Σιδηροκάστρου-Νικομηδείας & Παγγαίου.
📌 Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην επί σειρά ετών εκπληκτική διαδικασία τέλεσης του εθίμου και βεβαίως στο υπέροχο γλέντι όλης της βραδιάς!
☎️ Δηλώσεις συμμετοχής, περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες :
☎️ 6977634178 & 697 8116107
😍 Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών «ο Πύρρος»-Σέρρες,❤️Ήπειρος❤️Serres❤️τον τόπο που ζούμε❤️την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα.
#ΕΠΑΧ #ΕΠΑΧΠΥ #ΤΖΑΜΑΛΑ #ΠΥΡΡΟΣ
#ΤΖΑΜΑΛΑ=ever Πύρρος!