ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ ΣΕΡΡΩΝ – 21η Βραδιά Πολιτισμού & Παράδοσης με Ποντιακά Εδέσματα 12-11-2022

Ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών «Οι Ακρίτες», διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, για 21η φορά Βραδιά Πολιτισμού & Παράδοσης με Ποντιακά Εδέσματα, προσφορά στην τρίτη ηλικία, στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου.Ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση , μετά την πανδημία covid-19 και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στους Επτάμυλους Σερρών.
Οι Ακρίτες Επταμύλων ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης με Ποντιακά Εδέσματα. Τις γαλακτοβιομηχανίες ΚΡΙ-ΚΡΙ και ΚΟΡΥΦΗ για τα προϊόντα που προσέφεραν, γιαούρτι και αριάνι αντίστοιχα, την ΝΕΚΤΑΡ για τα αναψυκτικά και τους Μύλους Μερετούδη για τα άλευρα. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την βραδιά Ελένη Σαμανίδου, Γιάννη Χριστοφορίδη, Οδυσσέα Σαμανίδη, Κώστα Αγγελίδη και Δημήτρη Καρακάση.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις κυρίες και στους κυρίους που μαγείρεψαν, σέρβιραν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η βραδιά των Ποντιακών Εδεσμάτων.
Ευχαριστούμε επίσης όσους πολιτικούς φορείς του τόπου μας, πολιτιστικούς συλλόγους, φίλους και μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα